Si të mësojmë


Portfolio Description
  • February 13, 2003

“Brenda jush shtrihet e shpaloset një botë e tërë dhe nëqoftëse do të dini si ta vlerësoni e ta përgatisni siç duhet, do të vreni se para jush ka gjithmonë një derë që duhet hapur dhe çelesi për të është në dorën tuaj. Askush në botë nuk mund t’ua japë atë çelës përveç vetes suaj. ” (J. KRISHNAMURTI)

“Si të mësojmë” është një guidë për studentët që fillojnë studimet në shkollën e lartë. Ai, krahas pyetjeve të shtruara, jep dëftimet, sqarimet dhe përgjigjet për të vepruar duke i porositur: Ajo që mbetet është përcaktimi i synimeve dhe këmbëngulja për t’i arritur ato.

Bëjeni NEVOJËN për SUKSES, QËLLIMIN tuaj primar dhe do të shihni se asgjë nuk do të mund t’ju pengojë që ta arrini.

Libri është metodikë, sepse jep sqarime, udhëzime, këshilla dhe rekomandime për të mesuar në shkollë e jashtë saj.

Portfolio Details