ÇMIMET E PUNËVE NË WEB


BAZIKBlog i thjeshtë personal, Kartvizitë€ 300

Kontakto tani
 • Website: 1 deri 5 faqe standard
 • Adrese e-mail dhe webmail
 • Instalim dhe konfigurim i CMS
 • Statistikë e webfaqes
 • Optimizim SEO
 • Mundësi përmirësimi brenda së njëjtës hapësirë
 • Përpunim grafik dhe dokumenta pdf

EKSTRAFaqe biznesi të madh, Shitje online€ 850

Kontakto tani
 • Website: 10 deri 40 faqe
 • Emri i domainit .com, .net, .a l, etj
 • Hostim i faqes nje vit
 • 10 adresa e-mail
 • Instalim dhe konfigurim i CMS
 • Statisika te webfaqes
 • Optimizim SEO
 • Mbështetje/ndihmë/përditësim
 • Përditësim i materialeve në panel dinamik CMS
 • Galeri fotografish, videogaleri, materjale PDF
 • Dygjuhësi (WPML)
 • E-commerce, konfigurim shitje online

Paketa Baze ofrohet si nje menyre e thjeshte per individe te interesuar te jene te pranishem ne internet nepermjet shfaqjes se emrit, adreses ose hollesive te thjeshta.

Paketa perbehet nga 1 deri 5 faqe standard interneti me informacion baze, ideale per profesioniste te lire, artiste, biznese te vegjel.

Paketa Profesionale ofrohet si opsion me mundesi personalizimi nga individe ose biznese te vogla, te interesuar per ngritjen e nje imazhi publik te detajuar.

Paketa perbehet nga 4 deri 30 faqe te personalizuara interneti , qe mund te mirembahen e perditesohen lehte nga perdoruesi me ane te panelit CMS. Ideale per personazhe publike, VIP, fotografe amatore e profesioniste, gazetare, publiciste, shkrimtare etj.

Kjo pakete ofrohet si nje prej shtyllave mbeshtetese te bizneseve te medha, te cilat kerkojne performance te shkelqyer nga mundesite qe ofrojne sot shitjet dhe marke ngu online.

Paketa Ekstra perbehet nga 11 deri 30 faqe, te cilat mund te permbajne motore specifike kerkimi, aplikime e material te veçante per nga permbajtja dhe forma.