Arqile Kosta

Freelance at “ArtKo Web-development”
Ndërtim Faqe Interneti & Shërbim mirëmbajtje

Më parë: Lektor “Hyrje në Sociologji, Etikë Profesionale” më tepër…
EDUKIMI: Universteti i Tiranës (MSc Degree), Akademia e Sigurisë më tepër…

Detaje Personale:

  • Celular: +355 69 292 8876
  • e-Mail: arqile.kosta@gmail.com
  • Website: www.arqilekosta.com

KUSH JAM

Jam freelancer, i fokusuar në ndërtimin e rimodelimin e website dinamike për biznese, shitje online, blog dhe portofolio. CMS: WordPress, Joomla, Drupal, etj. Kam mbi 12 vjet përvojë e bashkëpunim me klientë të ndryshëm: kompani dhe individë shqiptarë e të huaj. Përvoja 30 vjeçare si pedagog i sociologjisë, etikës profesionale e trainues, më jep avantazh të njoh dhe kuptoj nevojat e marketingut të bizneseve, organizatave dhe individëve.

E gjitha fillon me pasionin e rinisë, për eksplorimin e përvojave të reja në mësim, teatër, pikturë, elektronikë dhe sport. Në universitet mësova filozofi, etikë, estetikë e sociologji. Kjo më forcoi interesin për njerzit, punën, artin dhe shoqërinë. Gjatë vjetëve të punës si punonjës social dhe mësimdhënës, aplikova në jetën praktike e në krijimtari, aftësitë dhe dijet e fituara. Shkrova manuale, katalogë, monografi dhe ndertova faqe interneti, duke kërkuar rrugë, metoda dhe teknologji të reja. Jam i apasionuar ndaj krijimtarisë, zhvillimit web dhe i fokusuar në ndërtimin dhe mirëmbajtjen e faqeve të internetit për prezantime biznesi, shitje online, bloge dhe portofolio individuale.
CMS (Content Management Systems) Open-source: Joomla, WordPress, Drupal, Magento. 12 vjet eksperiecë e bashkëpunim me klientë të ndryshëm: kompani dhe individë shqiptarë e të huaj.
Përvoja 30 vjeçare si pedagog i Sociologjisë, Deontologjisë dhe si zhvillues Web, më japin avantazhin të kuptoj mirë nevojat e marketingut të bizneseve, organizatave dhe individëve..

më tepër…

EKSPERIENCA

FromJan. 2006ToPrezent

(11 Vjet)

FrelanceTIRANE

Zhvillues Web, Webmaster, ArtKo CEO

Freelance

“Përvoja pa teorinë është e verbër, por teoria e pa përvojën është një lojë intelektuale” (Immanuel Kant)
“Përvoja nuk gabon. Gabojnë gjykimet tona, duke pritur prej saj atë që është përtej fuqive të saj” (Leonardo da Vinci)

FromShta. 1992To2005

(13 Vjet)

Akademia e PolicisëTIRANE

Lektor i Sociologjisë dhe Etikës Profesionale, Përgjegjës i Seksionit të Shkencave Sociale

Lektor i Etikës profesionale dhe Sociologjisë së Rendit Publik

“Ne mund ta mësojmë urtësinë në tri mënyra: Së pari, duke reflektuar, që është më fisnikja; Së dyti, duke imituar, që është më e lehta dhe së treti nga përvoja, që është më e hidhura” (Confucius)

FromSep 1986To1992

(3 YEARS 9 MONTHS)

Shkolla 2 Vjecare e PolicisëTIRANE

Lektor i Filozofisë, Shef i Katedrës së Shkencave Sociale

Si pedagog dhe drejtuesi Seksionit të shkencave sociale përgatita programe mësimore e trainimi në etikën profesionale të policisë, menaxhim, sociologji e rendit publik dhe konfliktit. Bashkëpunova për ndërtimin e manualeve dhe edukimin në të Drejtat e Njeriut, marrëdheniet me publikun dhe komunikim.

FromShk 1972ToMars 1986

(14 YEARS 9 MONTHS)

Organizata e RiniseSARANDE, POGRADEC, TIRANE

Instruktor i Rinisë dhe punonjës social

Drejtues, Këshillues dhe Edukator

“Mëso nga e djeshmja, jeto të sotmen, shpreso për të nesërmen. Gjëja më e rëndësishme është të mos ndalësh kurrë së pyeturi” (Albert Einstein)”

ARESIMI

Magjia fillon tek Edukimi!

E gjitha fillon me pasionin e rinisë, për eksplorimin e përvojave të reja në mësim, teatër, pikturë, elektronikë dhe sport. Në universitet mësova filozofi, etikë, estetikë e sociologji. Kjo më forcoi interesin për njerzit, punën, artin dhe shoqërinë. Gjatë 30 vjetëve të punës me rininë dhe si mësimdhënës, aplikova në jetën praktike e në krijimtari, aftësitë dhe dijet e fituara. Shkrova manuale, katalogë, monografi dhe ndertova faqe interneti, duke kërkuar rrugë, metoda dhe teknologji të reja. Jam i apasionuar ndaj mësimdhënies, krijimtarisë dhe web-dizajnit dhe nuk ka kthim mbrapa.

AFTËSITË DHE GJUHËT

Mësimdhënie
Etikë
Teoria e DNJ
Sociologji
Teoria e PK
Marketing
WordPress
Joomla
  • EnglishAnglisht: Basic
  • ItalishtItalian: Advanced
  • FrëngjishtFrench: Basic
  • ShqipShqip: Nativ

PORTFOLIO I PUNEVE


REKOMANDIME